Aangezien de optocht op Koningsdag steeds dichterbij komt, willen wij nog wat laatste informatie geven. 

Graag jullie aandacht voor het volgende:

  • Opstellen op de Boonevlietweg.
  • Opstellen om 10.45 en 11.00 

Route:
Vertrek om 11.00 uur van de Boonevlietweg.
Linskaf, Lekdijk op richting Langerak/Nieuwpoort.

In Langerak bij de slotlaan naar beneden – links af naar de Van Den Boetzelaerlaan – Rechts af naar Willem de Zwijgerstraat – Rechts af naar Wilhelminastraat – 3de afslag links af Oranjeplein – Rechts af via de Julianastraat terug de Lekdijk op – Lekdijk links af richting Nieuwpoort – Bij de buitenhaven rechts af richting het Hoofd – Parkeren rond de tent en pauze tot 14:00

Na de pauze:
Start om 14.00 uur Buitenhaven over – Rechts en gelijk links richting de binnenhaven – Nieuwpoortseweg op – linksaf 3de brugje over – rechtsaf, Vuurkruidstraat in – na het rondje Vuurkruidstraat slaan we rechtsaf en direct weer linksaf de Hennepstraat in – Linksaf de Tiendweg – Linksaf de Heulkamp – Linksaf de Hennepstraat weer op – Bouwweg links af – Rechts af Wouter van Langherakelaan – helemaal door rijden tot slotlaan – Terug de dijk op en hier is het eindpunt. 

In verband met de route dient men er voor te zorgen dat de optochtwagen een VEILIGE en GOED REMMENDE wagen is. Dit wordt door het oranjebestuur ook gecontroleerd.
Volg alle aanwijzingen van onze optochtleiders, Rob van Graas en Michel de Jong (aangesteld door het oranjebestuur) en het oranjebestuur strikt op.
Dit is noodzakelijk, om veiligheid en de goede voortgang van de optocht te kunnen waarborgen.
Geen opvolging van aanwijzingen van Rob, Michel en/of oranjebestuur kan diskwalificatie tot gevolg hebben!
Nogmaals willen we iedereen erop wijzen dat overmatig drankgebruik in, op en rond de wagen door het oranjebestuur NIET op prijs wordt gesteld. Het kan van invloed zijn op de jurybeoordeling.
Meedoen is op eigen risico, kijk hiervoor je verzekering na.

Na afloop van de optocht, worden eerst de wagens naar huis gebracht. DUS NIET BIJ DE TENT.
Het is ook wenselijk dat iedereen alle spullen en afval weer netjes opruimt en meeneemt om het terrein schoon achter te laten.
Nadat iedereen de spullen weggebracht en opgeruimd heeft en weer in de tent aanwezig is, zullen we overgaan tot de prijsuitreiking (rond 17.30 uur).

Wij wensen alle deelnemers een fijne dag toe!

Met vriendelijke oranjegroet,

Het bestuur van Oranjevereniging, ‘Oranjegetrouw’ Langerak/Nieuwpoort

X