april, 2024

27apralldayKoningsdag!!!Met Saluutschoten, Aubade, Volleybal en feest met Die Twee, DJ Henry Wessel en Tommy Netten!

Evenement details

Saluutschoten
Aanvang 08.30 uur

Op naar één van de kanonnen die Nieuwpoort rijk is. Want, vandaag is Koning Willem Alexander jarig!

Ter ere van zijn verjaardag zullen de, goed geklede, kanonniers van de brandweer de kanonnen afschieten.

Vervolgens volgen we de kanonniers naar de Dam, waar de aubade plaats zal vinden.

 

Aubade
Aanvang 09.00 uur

Na de kanonschoten gaan we op weg naar het stadhuis, waar we onze Koning toezingen onder begeleiding van ‘Kunst Na Arbeid’. Natuurlijk voorafgegaan aan een woordje van de wethouder en de voorzitter van ‘Oranjegetrouw’, Aart den Hartog. U kunt de liederen, net als de kinderen op school, vast oefenen. Deze zijn te vinden in het boekje op blz. 94, 95 en 96.

 

Volleybal 

Een doorgewinterde speler bent, iedereen is welkom om mee te doen. Stel je eigen droomteam samen, want aanmeldingen worden per groep geaccepteerd, bestaande uit minimaal 8 spelers. In de middag vanaf 12:30 voor iedereen met de leeftijd van voortgezet onderwijs of ouder.

Vergeet het enthousiaste publiek niet! Ook zij zijn van harte welkom om aan te moedigen. Dus trommel je vrienden en familie op, creëer een feestelijke sfeer langs de zijlijn en maak van dit volleybalevenement een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

 

Feest met Die Twee, DJ Henry Wessels & Tommy Netten
Aanvang rond 17.00 uur

Bereid je voor op een avond vol vrolijkheid en muzikale magie, want DJ Henry Wessels en Tommy Netten staan klaar om de tent te vullen met de meest aanstekelijke beats. Of je nu een topspeler was op het volleybalveld of gewoon geniet van een gezellig samenzijn, deze twee heren zorgen voor de perfecte soundtrack om even bij te kletsen en te ontspannen.

En als de avond valt, betreedt het onweerstaanbare zangersduo Die Twee het podium. Ze brengen niet alleen hun harmonieuze stemmen mee, maar ook een flinke dosis gezelligheid. Dus laat je zorgen achter je, zet je zangstem op scherp en bereid je voor op een avond vol warmte, lachen en onvergetelijke momenten. Het wordt een feest waar je nog lang over zult napraten!

Henry Wessels (@HenryWessels) / Twitter

Tijd

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Het Hoofd

Het Hoofd 1, 2965AX, Nieuwpoort

Organisator

Oranjevereniging "Oranjegetrouw"

Leave a Comment

X